foto Edith Broeders

Ik ben Edith Broeders

Het is mijn missie je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen! Ik wil heel graag met je aan de slag om je weer energiek en lekker te laten voelen!

Over mezelf

Ik haal mijn hele leven al veel plezier uit sporten. Waar ik vroeger de prestatie belangrijk vond, vind ik tegenwoordig met name het plezier en de ontspanning het fijnst.

Sinds een aantal jaren merk ik dat ik erg veel energie en rust haal uit het naar buiten gaan. Gewoon om een rondje hard te lopen, een stuk te wandelen of te fietsen. Dit hoeft niet eens heel intensief te zijn!

Bovendien zie ik de natuur ieder seizoen veranderen! Fantastisch toch?

De laatste jaren ben ik me, buiten het bewegen, ook meer gaan verdiepen in voeding en ontspanning. Ik zie dat de wereld om ons heen verandert met al zijn verleidingen tot lekker eten op de hoek van iedere straat en het gemak van de schermpjes waardoor je de deur niet meer uit hoeft (lees: Je dagelijkse wandeling of rondje fietsen niet meer hoeft te maken) en eigenlijk de hele tijd ‘aan’ staat. Dit is niet goed voor de mens, niet voor het lichaam én niet voor de geest! Het maakt moe, energieloos en passief...

Waar geloof ik in?

Ik geloof in het eerste stapje. Als de eerste stap je lukt, dan krijg je een soort sneeuwbaleffect. De stapjes worden steeds groter en groter en op andere leefstijlgebieden ga je deze stapjes ook maken.

Voordat de stapjes gezet gaan worden, begint het met een stukje bewustwording ontwikkelen bij je zelf.

Je hebt zelf verantwoordelijkheid over keuzes die je maakt, maar je moet je wel eerst bewust worden en je realiseren dat alleen jij zelf dat kunt doen! Daarna gaan we dat eerste stapje zetten!

Wat ben ik, naast enthousiast beweger, nog meer!

  • Fysio- manueel therapeut (echter niet meer BIG-geregistreerd)
  • Runningtherapeute
  • Hardlooptrainster voor beginners
  • Leefstijlcoach, Brickhouse Academy
  • Stoppen met roken coach

Zin om met mij aan de slag te gaan?

Maak vrijblijvend een afspraak!